Referenties

Ik ben heel erg blij met de gemaakte foto's.

Het maken van de foto's deed je met heel veel geduld voor mijn paard, maar ook mijn dochter. Ik vond het heel erg fijn dat er van te voren duidelijk gevraagd werd naar mijn wensen en het resultaat is boven mijn verwachtingen gewordenšŸ˜ŠšŸ¤—

Dankjewel ik vond het fijn om dit te mogen doen!

Nathalie heeft met mijn dochter en haar paard een hele leuke en professionele fotoshoot op het strand gedaan. Ons paard is nog maar 4 jaar en daardoor nog onervaren. Nathalie wist goed het geduld te bewaren en tips te geven, waardoor ze het ons makkelijker maakte. Het resultaat mag er dan ook zijn. Wat een prachtige foto's.

Dankjewel voor deze lieve reactie Debbie Molendijk

Blij met het eindresultaat van onze newborn shoot, hele toffe mooie foto's! Tijdens de shoot was er een relaxte sfeer, voor de baby erg prettig. Zowel voor, tijdens als na de shoot was alles mogelijk en bespreekbaar. Zeker een aanrader!


Dankjewel voor de mooie reactie 

Een fotoshoot bij Nathalie geboekt met mijn paard in mijn trouwjurk. Wauw... Ondanks dat mijn paard het enorm spannend vond met alle toeters en bellen zorgde Nathalie er voor dat het allemaal goed komt. Nathalie nam de tijd en rust voor onze shoot. Zo blij met het eind resultaat!

Dankjewel het was super om te mogen doen !!!  

Wij zijn met onze kleine meid van 6 maandjes geweest, al had de kleine meid niet altijd zin om naar de camera te kijken wat tijd koste. Maar Nathalie nam alle tijd om mooie foto's te krijgen. Wij zijn er super blij mee. Een mooie herinnering.

Dankjewel voor deze lieve reactie Roxanne van het Hof  Hoogeboezem  en dank voor het vertrouwen.