Afscheids-shoots

Een afscheids shoot van je paard en dit in de breedste zin van het woord het kan dus ook zijn dat het paard naar een andere eigenaar gaat. Een afscheids shoot voor een paard kan een emotionele en waardevolle herinnering zijn.

Hier zijn enkel tips voor zo'n shoot:

1. Samen kiezen we de locatie zorgvuldig: Overweeg waar je de fotoshoot wilt houden. Het kan op de plek zijn waar je paard gewoonlijk verblijft, in de wei, of op een andere betekenisvolle locatie. 

2. Timing: Probeer een moment te kiezen waarop je paard zich op zijn gemak voelt en ontspannen is. Zorg voor goed licht, bij voorkeur in de vroege ochtend of late namiddag voor zachtere, warmere kleuren.

3. Kleding: Draag kleding die comfortabel is en past bij de gelegenheid. Meestal wordt casual of zelfs paardrijkleding aanbevolen.

4. Accessoires: Overweeg om speciale accessoires toe te voegen, zoals een deken of halster met de naam van je paard, om de persoonlijke touch te benadrukken.

5. Samen kunnen  we  je visie en emoties bespreken.

6. Rustige omgeving: Zorg ervoor dat de omgeving rustig is om stress bij het paard te minimaliseren.

7. Neem de tijd: Neem de tijd voor de fotoshoot en haast je niet. Laat me  de natuurlijke interactie tussen jou en je paard vastleggen.